2016. május 27., péntek

Basics Ken

Ma érkezett ez a fiú, akire már régóta vadásztam.
Nagyon "latinos" kiállású, szép az arcformája és karakteres. Eredeti cipőjében és farmernadrágjában kaptam, a nadrágról csak a patent fele maradt el, a fotózás óta már vissza is varrtam. Egyedül a fekete trikója hiányzik, amit majd saját kezűleg pótolok neki.



12 megjegyzés:

  1. fuhh... Tavaly volt szerencsém kézbe fogni egy ilyen pasit. Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen fiút, én eddig mindig csak képeken láttam. (De nem csalódtam, élőben is nagyon tetszik.)

      Törlés
  2. Nekem is van belőle egy példány, szerintem az egyik legdögösebb mattel fickó, amit idáig kiadtak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is nagyon bejövős a srác. :) Ebből a sorozatból a másik két fickó is nagyon tetszik (főleg a csokifiú... hú, ő nagyon!). Meg persze a lányok közül is jó néhányan.
      Viszont azt figyeltem meg, hogy a kollekcióból ez a srác a legelterjedtebb - ami mondjuk nem csoda, mert nagyon jól néz ki. A két haverjával már jóval nehezebb összeakadni. :)

      Törlés
    2. Én annak idején gyorsan beszereztem őt is meg a csoki haverját is, valahogy sejtettem, hogy utána nem nagyon fogok találkozni velük :)

      Törlés
    3. Ú, mázlista! A csoki srácot jó ideje keresem (persze eredménytelenül). Már többször felmerült bennem, hogy megveszem külföldről, de vagy nagyon drágán van fent, vagy jó áron, de horror szállítási költséggel. Nagyon tetszik annak a fiúnak az arca, annyira "nem átlagos", hogy szimplán belezúgtam. :) Nem akarsz róla egy aprócska posztot meg pár fotót feltenni a blogodban? Csak, hogy legyen min irigykednem és akut szívdobogást kapnom. :)

      Törlés
    4. Rendben, majd rendezek nekik egy fotózást :)

      Törlés
    5. Szuper vagy, köszi! Alig várom! :)

      Törlés
  3. Téged is nagyon irigyellek , én is imádom , és keresem régóta a legjobb "Ken" gyereket.Igazán jól sikerült , elég férfias , de mégsem olyan vadállat , mint a legtöbb Fashion Royalty fickó. Gratulálok. Nem hagyom abba a vadászatot, nekem is kell !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívből kívánom, hogy szerencséd legyen! :) Én is jó sokáig vadásztam rá, míg végül feltűnt a célkeresztben.
      Élőben meg persze még a képeken is túltesz, nálam most ő lett a legnagyobb kedvenc, még arra is sikerült rávennie, hogy ma kiszabjak vagy tíz inget és elkezdjem őket megvarrni. :D
      Sok sikert a vadászathoz, ne add fel!

      Törlés
  4. Csini csávó, gratulálok hozzá :)

    VálaszTörlés

 

Van egy babám... Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template